Haladjunk együtt! pályázat: A nagyváradi Zarándokok csapat

A Haladjunk együtt! című pályázatunk keretében a pályázók három kis alkotást kellett feltöltsenek egy saját Trello-táblára. Az első produktummal kapcsolatosan ezt kértük: „A első produktum egy címmel ellátott digitális kiskönyv (ebook), amelyikben bemutatásra kerül a csapat plébániájának múltja és jelene, és részletesen – fényképekkel, videófelvételekkel, leírásokkal, interjúkkal, beszámolókkal stb. – megjelenik a választott kisközösség eddigi története és aktuális tevékenysége. A kiskönyvnek tartalmaznia kell a választott közösség két programján (imaalkalmán, szeretetakciójában stb.) való részvételt tanúsító képes-szöveges vagy filmes beszámolót is!

A harmadik fődíjas, a Zarándokok nevű nagyváradi csapat ilyen szép digitális kiskönyvet készített. Szeretettel gratulálunk nekik! https://read.bookcreator.com/suQxE…/dzpWVFOTSYSGa5TFhSLzUQ

A második produktum egy kisfilm volt, a csapat által szervezett plébániai vagy ahhoz kapcsolódó programról. A váradi csapat az alábbi kisfilmet készítette. Érdemes megnézni!

A harmadik produktum egy Ferenc pápa gondolataira készített filmetűd. Az alkotók a kisfilm megosztásával gyűjtöttek pontokat maguknak. Annál több pontot kaptak, minél többen megosztották kisfilmjüket. A Zarándokok filmetűdjét itt nézhetjük meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük