Haladjunk együtt! pályázat: A sepsiszentgyörgyi Gyárutcatizenhat nevű csapat

A Haladjunk együtt! című pályázatunk keretében a pályázók három kis alkotást kellett feltöltsenek egy saját Trello-táblára. Az első produktummal kapcsolatosan ezt kértük: „A első produktum egy címmel ellátott digitális kiskönyv (ebook), amelyikben bemutatásra kerül a csapat plébániájának múltja és jelene, és részletesen – fényképekkel, videófelvételekkel, leírásokkal, interjúkkal, beszámolókkal stb. – megjelenik a választott kisközösség eddigi története és aktuális tevékenysége. A kiskönyvnek tartalmaznia kell a választott közösség két programján (imaalkalmán, szeretetakciójában stb.) való részvételt tanúsító képes-szöveges vagy filmes beszámolót is!

Az egyik fődíjas, a gyárutcatizenhat nevű sepsiszentgyörgyi csapat ilyen szép digitális kiskönyvet készített. Szeretettel gratulálunk nekik! https://read.bookcreator.com/mWkJB…/6ncJKATORvKlj6gHP4pFKQ

A második produktum egy kisfilm volt, a csapat által szervezett plébániai vagy ahhoz kapcsolódó programról. A gyárutcások az alábbi kisfilmet készítették a saját ifjúsági napjukról:

A csapat harmadik produktuma, a Ferenc pápa egyik gondolatáról készített filmetűd pedig itt nézhető meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük